Over ons

Het onderscheidend vermogen van 4v Advies ligt deels aan het feit dat wij met z’n tweeën zijn. Wij werken sinds 2001 succesvol samen. 4v staat voor het vernieuwen, versnellen, vereenvoudigen en verbinden van bedrijfsvoering van onze klanten. We werken met een netwerk van specialisten en we zijn geen theoretici, maar een no-nonsense bureau: we staan met beide benen op de grond. We zijn in staat om een multidisciplinair team van inhoudelijke ICT professionals bij elkaar te trekken en aan te sturen.

Daarnaast onderscheiden we ons door middel van het doorzien van complexiteit en risico’s. We vervullen meestal bestuurlijke rollen, zoals projectmanagement of teamleiderschap. We vullen die rol in met veel verstand van de inhoud van de diensten en processen van onze klanten.

Over Joris Saurin

Altijd resultaat bereiken, dat is waar ik voor sta. Een mentaliteit die diep in mijn genen is verankerd. Daarbij ben ik creatief in het bedenken van oplossingen. Enerzijds door mijn analytisch vermogen, anderzijds door mijn intuïtie en creativiteit bewust te gebruiken. Die is gevormd door het jarenlang leiden van complexe innovatie, infrastructurele en organisatieveranderingsprojecten.

Ik ben een doorgewinterde projectmanager met meer dan 10 jaar ervaring en een IPMA C certificering sinds 2005. Mijn ervaring omvat een groot aantal projecten met budgetten van 1 tot 10 miljoen euro en aansturing van meerdere leveranciers, waaronder offshore partijen in een Engelstalige omgeving. Mijn insteek bij projecten is vanuit de klantervaring bepalen van de impact op businessprocessen, en vervolgens de IT-oplossingen daarop afstemmen. Daarbij ben ik inhoudelijk betrokken: ik wil weten wat de oplossing is en of deze bijdraagt aan de klantbeleving. Tot slot heb ik ervaring met zowel traditionele waterval als Agile Scrum projecten en heb de transitie begeleid naar een Agile Scrum inrichting.

Over Yair Westphal

Op het kritieke pad in veranderprojecten het verschil maken, dat is waar ik voor sta. Denken vanuit de klant en van daaruit de vertaling maken naar gewenste bedrijfsprocessen en IT-oplossingen behoort tot mijn tweede natuur. Complexiteit en implementatiedetails ga ik niet uit de weg. Mijn nieuwsgierigheid en mijn gewoonte om me inhoudelijk te verdiepen helpt mij risico’s en afhankelijkheden in kaart te brengen en tijdigheid en kwaliteit van het projectresultaat te waarborgen.

Ik ben een businessconsultant en design teamlead met meer dan 15 jaar ervaring in complexe innovatie en organisatieveranderingsprojecten. Ik heb ervaring met zowel traditionele waterval als Agile Scrum projecten. Mijn meest recente opdracht betrof een meerjarige transitie bij KPN Zakelijk: weg van een legacy proces en IT silolandschap naar een nieuw flexibel IT-ecosysteem, met als doel forse kostenverlaging. Mijn rol was leiding gegeven aan een multidisciplinair ontwerp- en implementatie team. Ik werk graag in omgevingen waar de noodzaak om te veranderen hoog is. Ik heb van nature een afspraak-is-afspraak-mentaliteit en ik maak de klus graag af.

Gaat uw bedrijf een periode van verandering in en kunt u daar hulp bij gebruiken?

Neem vrijblijvend contact op met 4v Advies!