Onze diensten

Efficiency, verandering in omzet en klanttevredenheid wordt pas tastbaar als je de nieuwe situatie in de organisatie loslaat. Dan start de daadwerkelijke transformatie naar de nieuwe situatie: van A naar Beter. Anders geformuleerd: de, design-, analyse- en bouwfase gaan over strategie bepalen, organisatie neerzetten, mensen benoemen, doelen neerzetten, processen ontwerpen en IT bouwen en testen.

Echter, iets bestaat pas als het geïmplementeerd wordt in productie. Té veel organisaties zijn te lang bezig met ‘domino’s neerzetten’ waardoor men denkt dat men iets doet, maar in de praktijk praat men er enkel over. Dit is tijdrovend, complex én duur. Pas als je de domino’s een zetje geeft gebeurt er pas echt wat en start het terugverdienen van de business case. Als 4v Advies versnellen wij de eerste fase van voorbereiden en plannen om zo snel mogelijk naar de daadwerkelijke transformatie te bewegen.

Vervolgens gaat het omvallen van de domino’s (de livegang van de nieuwe dienst of verbetering) ook gepaard met lessons learned en verbeterpunten, zeker bij klanten met veel IT-systemen of situaties waarbij klanten van een oud naar een nieuw netwerk moeten worden gemigreerd. Als 4v Advies zijn wij ook in die taaie tweede fase betrokken en maken we het karwei grondig af.

Gaat uw bedrijf een periode van verandering in en kunt u daar hulp bij gebruiken?

Neem vrijblijvend contact op met 4v Advies!