Onze visie

4v Advies neemt verantwoordelijkheid voor resultaat, ook al zijn we een klein adviesbureau. We positioneren ons veelal als een brug of tolk tussen het bedrijf en de IT-organisatie. We zitten niet puur aan de voorkant van de organisatie bij marketing, productmanagement of scope, maar zitten ook niet puur op besturing, projectmanagement of inhoud.

Complexe veranderingstrajecten

Wij zijn juist goed in het besturen van complexere veranderingstrajecten in grotere organisaties, zoals:

• KPN
• Aegon
• ABN AMRO
• BAM

Bij dit soort bedrijven moeten veel teams, afdelingen en systemen samenkomen. Afhankelijkheden, risico’s en integraliteit bewaken, besturen en managen voor onze opdrachtgevers zijn daarom van groot belang.

Binair veranderen

We hebben een visie op ‘’binair veranderen’’ geformuleerd. Soms onderschatten onze klanten en hun IT-leveranciers die transformatie of migratie naar een nieuwe situatie.

Bij 4v Advies hebben we veel ervaring met de besturing- en designkant van projecten en programma’s, maar we focussen ons altijd op het in goede banen leiden van de transformatiefase die daadwerkelijk tot de gewenste verandering moet leiden.

Kortom, we beschrijven niet alleen wat er moet gebeuren van 0 naar 1, maar zijn er ook actief bij betrokken. Dit noemen we binair veranderen.

Gaat uw bedrijf een periode van verandering in en kunt u daar hulp bij gebruiken?

Neem vrijblijvend contact op met 4v Advies!